Behandlingsansvarlig
Daglig leder er på vegne av iTec AS (918011625) ansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger. Henvendelser som vedrører slike opplysninger, kan rettes til daglig leder, Ove Haugen

Personopplysninger som lagres
Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder: Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

Hvis det er relevant for kunde- eller leverandørforhold, eller i markedssammenheng, lagrer vi i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

iTec AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Formål med behandlingen
Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.

Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med dine avtaler med iTec AS. Avtalene kan være gjort via e-post, telefon, skjema på nett, SMS og postutsendelser, eller via ordrer som vi genererer på dine vegne i vårt ERP-system.

Vi benytter din kjøpshistorikk og ditt adferdsmønster på nettsiden til å kunne gi anbefalinger og reklame som er tilpasset hver enkelt bruker.

Grunnlaget for behandlingen
Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

Der du har samtykket til det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via post, telefon, SMS, e-post og tilpasset elektronisk annonsering. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

Der du har samtykket til det benyttes kjøpshistorikk og adferdsmønster til å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.

Innhenting av personopplysninger
Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt til våre ansatte i forbindelse med ditt kjøp. I tillegg lagres opplysninger du har avgitt på våre nettsider, via kontaktskjemaer, påmeldinger til kurs/seminarer/messer etc., eller som du har sendt oss via e-post.

Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best mulig kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies).

Utlevering av opplysninger til tredjeparter
Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.  For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres dog de helt nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere mht. produksjonen av komponenter og maskiner, samt frakt/transportopplysninger. Opplysningene gis kun i den grad det er nødvendig for å oppfylle avtalen med deg/dere, og gjelder følgende: Mailadresse, adresse, tlf. og kontaktperson(er).

Sletting av personopplysninger
Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister, og slettes på oppfordring ved å ta kontakt med vårt kundesenter på e-post: itec@itec.as eller tlf.: +47 95800700. Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare, vil lagres i inntil fem år, i henhold til lovens krav.

Rettigheter for den registrerte
Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Informasjonskapsler (cookies)
Informasjonskapsler er små tekstfiler som våre nettsteder lagrer på din datamaskin, slik at vi kan gjenkjenne deg som bruker og gi deg tilpasset innhold og tjenester når du besøker nettsiden vår. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger.

Ved å besøke vår nettside samtykker du i at vi benytter informasjonskapsler/cookies, slik at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse

Følgende informasjonskapsler brukes på nettsiden:

  • Google Analytics: _gat, _ga og _gid for registrering av brukeradferd og statistikk.
  • ShareThis social sharing: _unam og _sharethis_cookie_test_ for sosial deling av innlegg
  • devicePixelRatio: for å hente informasjon om skjermoppløsningen din slik at nettsiden vises riktg

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)

Personvernombud
iTec AS har et eget personvernombud, Camilla Randsted som påser at personopplysningslovens regler om behandling av slike opplysninger blir fulgt.

Informasjonssikkerhet
Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

Kontaktinformasjon
E-post: itec@itec.as

Tlf. +47 95800700

Adresse: Hegdalveien 80, 3261 Larvik


Sist oppdatert 21.06.2018